keskiviikko 11. toukokuuta 2011

10.päivä

Näin tämä viikko menee eteenpäin. Ei ole enää kuin 4 päivää tämän jälkeen! Eilinen meni hyvin, vaikka syömistä oli illalla vaan kalkkunaleikkele (n.80g). Mutta se oli tuplasti parempaa kuin se "parempi" keittokinkku. Mieskin oli poikkeuksellisesti kotona ja söi vieressä karjalanpiirakoita :( Nyt alkaa vähän jo turruttaa se ettei voi napsasta viinirypälettä jos haluaa tai ottaa cocista janoonsa. Mut toisaalta myös ei ajattele tätä dieettiä enää niin kokoajan kuin viime viikolla. Eilenkin meinasin jopa jättää (vahingossa) lounaan väliin kun oli niin kiire ulos aurinkoon :) Tänä aamuna oli pää kipeä, kuten eilen illallakin. Uskon kuitenkin sen johtuvan siitä että olin niin paljon auringossa eilen. Pitäis taas kaivaa joku päähuivi tuolta kaapista.


Tämän aamun sämpylä-aamupala oli oikein maittava. Paahdoin kaura-juustopaahtosämpylän ja se maistui tosi hyvälle. Oli kyllä varmaan "kielletty" koska siinä on sitä juustoa mut tulipahan syötyä.

Olen kyllä itsestäni tosi ylpeä etten ole sortunut MIHINKÄÄN naposteluun. Ihan kerran tai kaksi on käynyt mielessä et jos ottaisin viinirypäleen tai nachon niin ei kai siitä haittaa ole...? Mut en ole ottanut! Hyvä minä! Kyllä musta sitten tarvittaessa löytyykin sitä itsekuria. Vaikka lopetinhan tupakoinninkin, et kertoo kai sekin itsekurista. Pyöräilyä olis voinut harrastaa nyt enemmänkin, mut jotenkin ei ole tullut mieleen. Eilen käytiin lapsen kans pikku pyrähdyksellä, mut tänään vois yrittää vähän pidempää "legiä". Jos vaikka mies lähtis mukaan :) Tämä on siis meille ihmeellistä että mies on keskellä viikkoa kotona...

Tänään on lounaalla taas se salaatti-tomaatti-kananmuna josta viime viikolla tuli oksettava olo. Olen kauhulla odottanut tätä päivää mut pitää nyt yrittää olla ajattelematta sitä sen enempää.... Paistan vaikka ne munat ja syön salaatin ja tomaatit erikseen. Kai se siitä. Illalla vaan kalkkunaa. Mut huomenna on ihana päivä taas! JOGURTTIA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti