torstai 5. toukokuuta 2011

4.päivän ilta

Ja hyvin menee edelleen. Kylläpä maistuikin hyvälle illalla se jogurtti! Ja hedelmät siihen päälle. Söin appelsiinin ja tertun viinirypäleitä ja olin ihan täynnä. Puolipakolla sit söin vielä kiwin ja omenan ettei jäänyt niin köyhäksi se illallinen. Jogurttia söin 3dl.

                                           Tässä iltapala :)

Pahaa oloa ei tänään ole ollut. Käytiin jopa perheen ja mun äidin kanssa kahvilassa ja minä join vettä. Illalla mies paistoi itselleen herkullisia lihapullia mut itseasiassa jo se paiston hajukin teki vähän pahaa. Eli ei hätiä mitiä! :) Niin ja mikä parasta, ei päänsärkyä koko päivänä! JES! Miehen kehutkin tuntuvat tosi hyviltä. Siis että hienoa miten jaksan sinnikkäästi tätä dieettiä. Hän ei meinaa kestäis puolta päivää näillä ruoilla. Tosin ei hänellä ole grammaakaan ylimääräistäkään eikä sitä myöden tarvetta dieetille.

Tästä on hyvä jatkaa kohti houkutusten viikonloppua. Viikonloppuna en voi päivitellä blogia koska ollaan mökillä ja se on nettivapaa-alue :) Mutta kerron sit maanantaina miten meni. Niin ja tietty huomenna vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti