maanantai 2. toukokuuta 2011

1.päivän ilta

No niin, ensimmäinen päivä takana päin. Päivän pinaatti-kananmuna-annos oli aika miten sen sanois...mitättömän makuinen... Söin päivällä jo klo 13 kun oli niin kamala nälkä. Jaksoinkin sitten hyvin kaupassa pyöriä ja etsiskellä tarpeita. Iltapäivällä oltiin lapsen kanssa myös ulkona ja pyörälläkin tehtiin pieni lenkki :) Jos tämä kroppa tajuais sitten paremmin et rasvan kuuluu lähteä, ei lihaksen!

                                          Jääkaapissa on nykyään kovin vihreää... Piilotin kielletyt
                                          ruoat vihanneslaatikkoon ja laitoin lapsen ruoat alahyllylle :)
                                          Jääkaapin ovi on täynnä vichyä!!!
                                          Ja hedelmävadilla on paljon tuoreita hedelmiä!

Kauppaan meni ihan mielettömästi rahaa, mutta ostin myös lapselle vaippoja ja muuta kallista. Pitäisikin katsoa kuitista että paljon nämä mun diettiruoat tuli maksamaan. Illalla oli tosi kova nälkä jo pitkään mutta panttasin siihen asti että lapsi meni nukkumaan. Pihvi ja salaattisekoitus maistui tosi hyvälle. Ja vaikka ostin sisäpaistia niin pihvi oli yllättävän murea. Jälkkäriks söin vielä kiwin, omenan ja appelsiinin. Nyt on masu täynnä!
                                          Tässä illan pääateria!

Vichyä join koko päivän aikana n.4 litraa ja vettä ehkä vajaa 2 litraa. Vessassa onkin saanut juosta kokoajan. Iltaa kohden se sitten paheni, päänsärky! Juttelin tossa miehen kanssa ja todettiin yhteen ääneen että muutaman päivän voi katsoa ja antaa kropan tottua mut jos on jatkuvaa kipua aamusta iltaan niin saa dietti unohtua... Mutta positiivisin mielin eteenpäin ja uskon että nämä säryt helpottaa. Eikä se välttämättä tästä dietistä johtuvaa ole!!! Nyt nukkumaan! Aamulla saakin sämpylää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti