lauantai 7. toukokuuta 2011

6.päivä

Eilinen iltakin meni jotakuinkin hyvin. Pienen pieni v***tuskin helpotti. Käytiin saunassa koko perhe ja siellä mulle maistui vichy, kun mies veteli vieressä olutta. Hmph.. No, kerkee sitäkin taas kesällä kitata! :)
Tänään lähdetään mökille, ja illalla uusi koettelemus saunan ja oluenpuuttumisen kanssa... Siellä se voi vähän kirpastakin, kun katselee järvimaisemaa saunan terassilla, ilman olutta. Se vaan kuuluu siihen. Mut olenhan mä istunut siellä ilman olutta ennenkin, raskaana ollessani ;)

                                           Perjantai-illan liha-annos näytti tältä! Vähän vaihtelua
                                            kun suikaloin lihat. Tosin maku oli ihan sama ;)

Poikkesin suunnitelmastani ja kävin aamulla vaa´alla, näytti reilut 3 kg vähemmän kuin lähtö!!! Eli ihan jees. Jotenkin sitä silti vain pettyi. Mitäköhän sitä oikein odottaa tälläseltä "ihmedieetiltä". Että 5 päivässä lähtee 10kg? No, ehkä se ei ole mahdollista millään dieetillä. Muutenkin kun näiden pikadieettien pääpaino on nesteiden lähtemisessä. Tosin tänään on tosi littana vatsa :) Voi että olen ikävöinyt sitä! Toivotaan et tän tulevan toisen viikon aikana lähtee vaiks vielä 3kg niin totaalina reilut 6kg olis musta ihan hyvä!

Päätin myös mitä haluan huomenna "saa syödä mitä vaan"-illalla. Citymarketin rouheciapoja ja katkarapusalaattia. Siis sellaista vähän majoneesipohjaista ihanaa!!! :) Slurps! Ei tartte syödä kuin yks niin on varmasti IHAN TÄYNNÄ! Huomenna onkin elämäni toinen äitienpäivä <3 Ihanaa sekin. Mulla on kyllä maailman ihanin tytär!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti