torstai 5. toukokuuta 2011

4.päivä

Neljäs päivä "puolessa välissä". Mies tulee kohta kotiin ja ajattelin odottaa häntä ennen kuin alan lounaalle. Nälkä ei ole, mutta vessahätä sitäkin kovempi. Jos tässä samalla sais treenattua lantionpohjalihaksia pidättämällä aina hetken ;) Vichyä on mennyt jo 1,5litraa, vettä vasta 0,5l.

Ihana päivä ulkona. Käytiin lapsen kanssa puistossa ulkoilemassa 1,5h. Lapsella oli kuuma ja mulla kylmä! Nytkin villasukat jalassa pitkähihanen päällä palelen.

Vähän aloin ihmettelemään tätä illallisen 0,5litran jogurttimäärää... Kun siinä toisessa sairaaladieetti-ohjeessa on muutamana päivänä 1,5dl. Et voiko tässä olla tosiaan puoli litraa... No, ehkä teen kompromissin ja syön vaikka 2-3dl. Ja päivällä kun on "porkkanoita" niin syön muutaman. Et en mitään kattilallista :)

Olo on kaiken kaikkiaan PALJON parempi kuin eilen. Tähän aikaan tärisin horkassani ja pakolla söin sitä salaattia. Täytyy kyllä myöntää et ei tee yhtään mieli kananmunaa, mutta kai se yks on nyt syötävä. Voiskohan sen paistaa? ilman rasvaa... Hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti