keskiviikko 4. toukokuuta 2011

3.päivä

Kädet täristen tässä kirjoitan ja syön samalla... Eilisillan keittokinkut ei sit pitänyt nälkää kauheen hyvin. Lapsen kans herättiin vasta 9.15 tänään. Aamun sämpylän lämmitin ja se maistui tosi hyvälle kahvin kanssa. Nyt klo 13.30 ei oikeastaan tunnu nälkää mut sellanen heikko olo. Ja eilisestä lähtien on ollut KYLMÄ!
                                          Ja lounaalla on vaan salaattia, tomaatti ja 2 kananmunaa.

Saa nähdä miten tämä kohentaa oloa, jos kohentaa ollenkaan. Illalla on taas vaan keittokinkkua :( Mulla on muuten salaatissa siis 4 eri salaattilaatua. Perus lehtisalaattia, jääsalaattia, tammenlehtisalaattia ja rucolaa. Ei sit maistu niin samalta. Niin ja jäävuorisalaattia on 2 palloa mut niitä en ole vielä käyttänyt yhtään...
Huomenna onkin juustoa, AH, rakastan juustoa! Mitäköhän juustoa sitä söis? Meillä on kaapissa sellasta ylisuolaista kermajuustoa jota vois muutaman siivun vetästä... Sitä odotellessa! Aamulla oli taas heti pää kipeä, ja on edelleen. Tämä ei ole kyllä sellanen tyypillinen migreenikohtaus et vois hyvinkin johtua tästä ruokavalion muutoksesta. Ollaan tyypillisesti meinaan syöty iltaisin aina hirveet satsit, millon mitäkin. Mut päätän vielä kestää tän ja jatkaa dieettiä! Mulla on sellanen kutina että tämä kolmas päivä voi olla pahimmasta päästä. Tän päivän ruoat on aika niukat ja niinkuin tupakoinnin lopettamisessakin sanotaan et se kolmas päivä on pahin. Kai siinä on sitten se alkuinnostus ehtinyt laantua ja todellisuus iskee kroppaan sekä fyysisesti et henkisesti.

Sain vanhemmiltani ulkomaanmatkatuliaisiksi suklaata. Ei kyllä onneks tee yhtään mieli. Ainakaan vielä. Tänään en varmaan jaksa pyörälenkkiä tehdä jos tämä heikohko olo jatkuu vielä illallakin.

Dieetin jälkeen olen ajatellut palkita itseni kasvohoidolla :) Sain mieheltä lahjakortin synttärilahjaksi ja aion käyttää sen sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti